Februari 2017 - Norra Älvsborgs RK - Ridsport - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Februari 2017


Februaribrev från styrelsen

I detta nu sitter nog de flesta och funderar på vart snön kom ifrån? Var det inte vår på ingång söderifrån? Vi får hålla långkallingarna på någon vecka till verkar det som. Men sen är det dags att plocka fram hårdhandskarna och piggbortsen. Vårens pälsfällning är nära!

Vi tackar för alla medlemmar som tog sig tid att komma till årsmötet för att diskutera vad som har skett under årets gång. Vi fick glada besked på ekonomifronten och nu ser vi över vilket material vi behöver och det ligger äntligen en inköpsparagraf till nästa styrelsemöte.  Vi välkomnar Matilda Bohman, Angela Laschitza och Håkan Laschitza till styrelsen samtidigt som vi tackar Michael och Malin för deras gedigna arbete förra året.

Ungdomssektionen hade även ett årsmöte i slutet på månaden och vi hoppas på ett gott gäng som vill hitta på roliga aktiviteter i klubben. Är du ungdom/barn som vill vara med så är du hjärtligt välkommen.

Tävlingssektionen håller sitt årsmöte 21 mars. Så ni som är intresserade av denna roliga sektion kan ansluta er till mötet för att lyssna på vad som sker eller gå med och hjälpa till. Här behövs alltid drivna människor.

Under februari Har Claes Peterzen haft hoppträning och flera frågade om han kunde komma tillbaka igen. Självklart gör han det! Den 11 mars återkommer han och vill du träna så maila till This is a mailto link. Mer information finner du på Facebook.

Angela höll återigen en lyckad bomträning. Det känns som att vi måste fortsätta med detta roliga påfund då intresset är stort.

Tyvärr får vi meddela att vår lektionshäst Lucky olyckligtvis bröt benet en dag och det gick inte att rädda denna mysiga stora häst. Hon fick vandra vidare till de gröna ängarna. Tack för din tid Lucky!

För att summera denna måndag har det varit fullt upp på anläggningen och mer kommer det att bli i mars! Anders Eriksson har redan varit här och islänningarna tävla i detta nu. Även våra tävlingsryttare har varit ute på banorna under denna försäsong. Fantastiskt roligt att se! Men glöm inte att anmäla er till klubbdressyren och klubbhoppningen i april! Då ses vi på läktaren med en kaffekopp i handen.

Ta hand om er där ute i snön!

 

//Styrelsen

 

Uppdaterad: 06 MAR 2017 14:19
Skribent: Maria Eriksen
Epost: Adressen Gömd

 Bildresultat för horsemanager

      Bildresultat för facebook     

Bildresultat för instagram

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Norra Älvsborgs RK - Ridsport
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Besöksadress:
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Kontakt:
Tel: 0520-44 41 90
E-post: This is a mailto link

Se all info