Januari 2017 - Norra Älvsborgs RK - Ridsport - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Januari 2017


Januari-brevet

 

Då har årets första månad snart passerat och inom kort, 15 februari, är det dags för vårt årsmöte. Vi ber därför att alla ni som vann ett vandringspris förra året lämnar tillbaka det inom kort så att nya vinnare kan koras. Kanske vinner man tillbaka priset? Vi som medlemmar ska välja in några nya i styrelsen och ni alla ska få höra hur det har gått för klubben under året som gått. Spännande! Vi har ett viktigt och spännande möte framför oss. Självklart bjuds det på kaffe och kaka!

Året började kanske inte på bästa sätt. Den 7 januari fick lektionshästarna ett ofrivilligt bad då det blev en stor vattenläcka i Stora stallet. Men med god ideell anda ställde flertalet medlemmar upp och skyfflade undan vatten, mockade ur alla blöta boxar och spiltor. Undertiden fick jag (Hanna Nordqvist) vikariera för Ewonne och oj vilka duktiga elever det finns. Inte en enda ramlade av.

Sorgligt nog förlorade vi en av våra lektionshästar i tarmvred den 15 januari. Corona blev 24 år innan hon fick galoppera vidare på de gröna ängarna. Vi tackar ödmjukast för den tiden hon hann vara här med oss. Tack även till veterinären som kunde snabbt vara ute på plats, det är guld värt.

Johanna Finstad har flyttat hit med sin häst. Vi hälsar henne och hästen hjärtligt välkomna!

Vi har bokat in Anders Eriksson den 4 mars för en tömkörningsclinic. Boka upp datumet redan idag! Har hört att det redan är fullbokat med hästar men man är såklart välkommen utan häst för att ta del av teori och en lunch för endast 100 kr/person. Mer info finns på Facebook-sidan.

 

Ha en fortsatt trevlig januari månad så ses vi på årsmötet!

Styrelsen 

Uppdaterad: 31 JAN 2017 16:56
Skribent: Maria Eriksen
Epost: Adressen Gömd

 Bildresultat för horsemanager

      Bildresultat för facebook     

Bildresultat för instagram

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Norra Älvsborgs RK - Ridsport
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Besöksadress:
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Kontakt:
Tel: 0520-44 41 90
E-post: This is a mailto link

Se all info