AKTUELLT - Norra Älvsborgs RK - Ridsport - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "AKTUELLT"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

AKTUELLT


Missa inte allt som händer på klubben, mycket är på gång nu som är både roligt och inspirerande. Vi har precis köpt in en ny ridskoleponny till ridskolan och vi hoppas snart kunna köpa in fler. 

Vi har två tävlingshelger i maj och där behövs funktionärer både till tävlingsbanan, parkeringen, café och städ. Vi tar gärna emot bakverk också om det är så att du har svårt att vara med och jobba de aktuella dagarna. Här kan du se vilka datum vi har våra stora tävlingar. Välkommen att höra av dig till Marika Ottenhag om du kan hjälpa till. 

(2018-07-06 09:06)
Efter 6 träffar i klubbens cafeteria kunde alla nio som var anmälda till kursen svara på tillräckligt många frågor för att få sitt gröna kort. Många var bara en eller två poäng från full pott. Grattis till er alla och lycka till ute på tävlingarna.
 
(2018-05-27 16:55)
Tävlingen arrangerades i strålande solsken med en härlig bris, bättre väder kan man inte önska sig. Ale Jennylunds Ridklubb stod som segrare i omgång 2 av Div II som avreds på klubben. Färgelanda RK kom tvåa, och på tredjeplats kom Alingsås RS lag 1
 

 Bildresultat för horsemanager

      Bildresultat för facebook     

Bildresultat för instagram

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Norra Älvsborgs RK - Ridsport
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Besöksadress:
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Kontakt:
Tel: 0520-44 41 90
E-post: ridskolan@nark.se

Se all info