Hoppa till sidans innehåll

Förändringar bland personalen

2018-04-18 09:12
Det händer mycket på Stommens Gård nu. Ni som är på stallet dagtid har säkert träffat på både Waseem och Wessam, våra stallskötare / vaktmästare som jobbar lite omlott så vi har täckning i stallet veckan runt.
  • Uppdaterad: 2018-04-20 10:03

Pernilla Nyman har nu gått på mammaledighet och vi önskar henna all lycka till med den fina tid som nu väntar.  Mimmi Törnell har avslutat sin anställning på NÄRK för att söka sig till nya utmaningar. Tack Mimmi för allt gott du gjort för klubben och vi önskar dig lycka till.  

Ny personal: Från och med maj månad stärker vi upp personalgruppen med Madelene Karlsson. Maddes roll är Häst- och stallansvarig, vilket innebär att hon har ett övergripande ansvar för att våra lektionshästar får den skötsel och omvårdnad som krävs i den dagliga verksamheten. Hon har också övergripande ansvar för att installade medlemshästar får den service och skötsel som ingår i hyresavtalet. Madde kommer även jobba som ridlärare hos oss. 

På Ridlärarsidan har vi flera nyheter som vi presenterar i annan nyhet som du kan läsa om här  på sidan. Det går också ut ett medlemsbrev i veckan 

Skribent: Mariana Fransén
Epost: This is a mailto link

 Bildresultat för horsemanager

      Bildresultat för facebook     

Bildresultat för instagram

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Norra Älvsborgs RK - Ridsport
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Besöksadress:
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Kontakt:
Tel: 0520-44 41 90
E-post: This is a mailto link

Se all info