Hoppa till sidans innehåll

Ny häst- och stallansvarig samt ridlärare

2018-05-02 21:55
Madelene "Madde" Karlsson är uppväxt i Trollhättan och har tidigare bl a jobbat på Trollhättans Fältrittklubb, Ridklubben i Grästorp samt Skansens gård. Hon har studerat "Företagande med häst" på BYS, är utbildad ridlärare och utbildad hästmassör.
  • Uppdaterad: 2018-05-02 22:31

Maddes uppgift är främst att vara Häst- och stallansvarig på ridklubben. Vi har 30 hästar uppstallade och då är det av största vikt att vi har den kompetens som krävs för uppdraget. Till sin hjälp i stallet har hon Waseem och Wessam, båda väldigt engagerade och intresserade av att hela tiden få lära sig mer. 

Madde komme att ha ett övergripande ansvar för att NÄRK:s lektionshästar får den skötsel och omvårdnad som krävs i den dagliga verksamheten. 

Hon har även övergripande ansvar för att våra uppstallade medlemshästar får den skötsel och service som ingår i stallhyresavtalet. 

Madde kommer även att ha ridlektioner hos oss, hon har jobbat som ridlärare sedan 2003. Inledningsvis på onsdagar samt på måndagar vid nya grupper. Till hösten kommer hon att ha fler kvällar i veckan. 

Hon kommer även att hålla i ridning för ryttare med funktionsvariation, samt rehabridning, friskvårdsridning och vår ferie- och lovverksamhet. 

Madde finns i stallet mån, tis, tors och fredag dagtid, samt har lektionerna Onsdag kväll

Första dagen som var idag inleddes med ett möte med stallpersonalen, sedan visning av anläggningen, introduktion i vårt system Horsemanagar och sedan direkt in och hålla ridlektion. En tuff första dag med andra ord. 

Madde, varmt välkommen till oss och vi hoppas att vi skall trivas tillsammans.

Skribent: Mariana Fransén
Epost: This is a mailto link

 Bildresultat för horsemanager

      Bildresultat för facebook     

Bildresultat för instagram

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Norra Älvsborgs RK - Ridsport
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Besöksadress:
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Kontakt:
Tel: 0520-44 41 90
E-post: This is a mailto link

Se all info