Häller Advokatbyrå ny sponsor

Vi välkomnar vår nya sponsor Häller Advokatbyrå som nu ingått ett treårigt avtal.

Vi är en liten advokatbyrå med stort engagemang och kundnärhet. Detta skapar i en öppen, personlig och kreativ miljö de allra bästa förutsättningar för service åt våra klienter, vilka är såväl företag och privatpersoner. Den bästa lösningen i varje given situation är vårt enda mål.

Stor tillgänglighet

När du anlitar oss kan du alltid räkna med ett stort engagemang för dig och ditt ärende. Vi tar ditt förtroende på stort allvar och månar om att vara tillgängliga så snart rådgivningsbehov uppstår. Vi ger samma höga service och respekterar alla våra klienter, oavsett i vilket skede du och/eller ditt företag befinner sig.

Om Häller Advokatbyrå

Klubbens mål med reklam och sponsring är att samla in 100 000 kr årligen genom både mindre och större avtal. Allt från att synas med stor skylt inne i eller utanpå ridhuset, till att gå med i ”40-klubben” och sponsra oss med 2 500 kr årligen. Då ingår företagsloggan i en reklamvägg på utsidan ridhuset. Maila oss till styrelsen@nark.se. om du är intresserad av att stötta vår fantastiska barn och ungdomsverksamhet. Läs gärna mer här