Hoppa till sidans innehåll

Medlem


Bli medlem i en klubb - och förbundet!

Alla som är medlem i en ridklubb som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet är automatiskt med i förbundet.  Att vara med i det ideella arbetet i en förening skapar samhörighet och ger många vänner med samma intresse som Du själv har.

Medlemsavgift 2021 

Typ  Helår 
Junior  (upp till det år man fyller 18 år)

 380 kr

Senior  430 kr
Familj (alla på samma folkbokföringsadress    900 kr


Klicka här för att bli medlem hos oss 


Som medlem i vår förening har du möjlighet att delta i våra aktiviteter och arrangemang som vi ordnar. Du får också "Häst och Ryttare" - medlemstidning från Svenska Ridsportförbundet. Rider du egen häst kan du lösa ridhuskort till ett förmånligt pris. 

Du behöver inte rida för att bli medlem. Kanske har du barn som rider hos oss eller tävlar för oss. Du kanske har ridit förr och víll vara med i vår gemenskap, där du kan dela med dig av dina erfarenheter i någon form, du är varmt välkommen, det finns en plats för alla. 

HUR:
Hippocrates är en webbtjänst som är till för att underlätta för dig som medlem och/eller elev på Norra Älvsborgs RK. Du kan oavsett var du än befinner dig när som helst på dygnet lätt logga in på vårt system På Hippocrates kan du lämna återbud till din ridlektion, boka igenridningar, se dina fakturor, boka strölektioner, betala anläggningsavgift, välja att dela upp din ridtermin på flera fakturor, se vilka extra aktiviteter så som temadagar, tävlingar mm klubben arrangerar. Du kan även se vilken häst du ska ha samt vad vi ska göra på nästa ridlektion. Vi hoppas att Hippocrates kommer att underlätta på många sätt för dig som medlem och/eller ridande elev/familj på Stommens Gård.

GDPR - lagen om lagring av personuppgifter, läs hur vi hanterar dina personuppgifter här

Inloggningsuppgifter

Alla elever samt målsman läggs upp på Hippocrates. Om du inte redan har skaffat ett användarkonto klickar du på ikonen nedan. Då kommer du direkt till sidan där du kan registrera en ny användare.

OBS: loggar du in för att skapa konto för ett barn så är det viktigt att du lägger upp dig själv som målsman först. Därefter får du ett mail med användarnamn och lösenord så du kan logga in

Därefter lägger du till ditt/dina barn / dina familjemedlemmar. Din mailadress är ditt användarnamn. När du loggar in första gången ska du fylla i och kontrollera dina personuppgifter.

Hippocrates medlem

Uppdaterad: 25 MAJ 2018 19:33
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Norra Älvsborgs RK - Ridsport
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Kontakt:
Tel: 0520444190
E-post: This is a mailto link

Se all info

Logga Realgymnasiet

 

Våra blomsterarrangemang och blomsterdekorationer finns i alla former och storlekar.

 

Fogelgrens bygg

 

 

Broskogens bygg

 

 

 

 

 

Granngården häst trollhättan