Hoppa till sidans innehåll

Medlemsförsäkring


Oycksfallsförsäkring för medlemmar
Alla medlemmar i förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet omfattas av en olycksfallsförsäkring via sitt medlemskap. Det är en trygghet och en medlemsförmån som vi erbjuder dig via vår huvudsponsor Folksam.

Försäkringen ger dig som medlem ett bra grundskydd och gäller vid:

Aktivitet anordnad av Svenska Ridsportförbundet, dess distriktsförbund, medlemsförening eller i samverkan med medlemsförening.
Under enskild ridning och träning.
Under direkt färd till och från verksamhet enligt ovan.
Den försäkring som tidigare ingick i tävlingslicensen har ersatts av den nya gemensamma olycksfallsförsäkringen med bättre villkor

HÄR kan du läsa mer om den gemensamma olycksfallsförsäkringen/

Viktigt tillägg som alla bör läsa

Idrottens försäkringar har låga premier och därmed också lågt skydd, med ersättning för t ex hjälm, glasögon och kläder samt enkla skador som läker. Vid svårare skador som ger invaliditet så rekommenderar vi att alla tecknar en egen försäkring  som täcker olycksfall samt invaliditet vid sjukdom och ekonomisk invaliditet samt ersättning för t ex rehabilitering.  Vi är inte experter på området, men alla rekommenderas att själva undersöka vilket försäkringsskydd man har.

En bra personförsäkring kan lätt hamna på  2 000 kr per år i premie, klubbens försäkring kostar 57 kr per medlem, vilket ger en hint om försäkringens ersättningsbelopp.

Är du funktionär vid t ex tävling och inte är medlem: Då har vi genom vår anslutning till Riksidrottsförbundet en väldigt enkel grundförsäkring som täcker olycksfall för alla som hjälper till i föreningens verksamhet, men inte de som utövar sin idrott, alltså inte de uppsuttna. Här avses t ex de som står på en hopptävling eller på en parkeringsplats och är funktionärer. 

Så har vi AGRIA incident som täcker alla som drabbas av olycksfallsskada av våra hästar.  Så om en förälder skadar sig så kanAGRIA-försäkringen gå in här. 

Uppdaterad: 21 JAN 2019 11:11 Skribent: Mariana Fransén
E-post: Adressen Gömd

Binglolotto prenumeration

Gräsroten 195 

Nu kan du boka ridhuset varje vardag mellan kl 11.00-13.00

 

Cajsa Gill 

Hoppbanan stängd för bokning
från 30:e oktober - 30:e april

Vi är en av cirka 450 branschanknutna ridskolor till Svenska Ridsportförbundet. Det betyder att vi följer deras högt ställda krav på hästhållning och ridundervisning, samt inte minst säkerhetstänket som genomsyrar Svenska Ridsportförbundet.


Kalendern


Hippocrates

   

Profilkläder


 

      Bildresultat för facebook     

Bildresultat för instagram

 

 

Logga för Instagram 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Norra Älvsborgs RK - Ridsport
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Kontakt:
Tel: 0520444190
E-post: This is a mailto link

Se all info

Logga Realgymnasiet

 

Våra blomsterarrangemang och blomsterdekorationer finns i alla former och storlekar.

 

Fogelgrens bygg

 

 

Broskogens bygg

 

 

 

 

 

Granngården häst trollhättan