Hoppa till sidans innehåll

Hoppbanan skall numera alltid bokas innan ridning sker.

25 AUG 2020 12:00
Nu när vi har fått flera som vill komma och hoppa på utebanan och en del krockar har uppstått så vill vi lösa detta genom att alla som planerar att komma till oss för att hoppa så skall banan bokas genom Hippocrates
  • Uppdaterad: 23 AUG 2020 19:27

Tanken är att det skall fungera ungefär som när man bokar tvätt-tid i tvättstugan, och skälet är att det skall fungera så smidigt som möjligt för alla våra medlemmar att rida "sin höjd" när man kommer dit. 

Så, oavsett om du har anläggningskort, står uppstallad på klubben, eller bara kommer och rider enstaka tillfällen så gäller att du först, alltid, går in och bokar i kalendern.  

OBS. du får ha max tre bokningar framåt i tiden. Har du bokat och inte kommer så kan du ändå bli debiterad banhyra i efterhand. Har du flera sådana återbud kan du bli förhindrad att boka flera tider

OBS: Onsdagar jämna veckor har vi Ida-träning, då kan banan vara upptagen (bokad) för detta. 

Boka här 

Skribent: Mariana Fransén
Epost: Adressen Gömd

Gräsroten 195 

Nu kan du boka ridhuset varje vardag mellan kl 11.00-13.00

 

Cajsa Gill 

 

Vi är en av cirka 450 branschanknutna ridskolor till Svenska Ridsportförbundet. Det betyder att vi följer deras högt ställda krav på hästhållning och ridundervisning, samt inte minst säkerhetstänket som genomsyrar Svenska Ridsportförbundet.


Kalendern


Hippocrates


Sofias änglar

   

Profilkläder


 

      Bildresultat för facebook     

Bildresultat för instagram

 

 

Logga för Instagram 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Norra Älvsborgs RK - Ridsport
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Ge 700 kronor till din favoritförening när du väljer ren el från FortumHål i Betong

 

Våra blomsterarrangemang och blomsterdekorationer finns i alla former och storlekar.

 

Fogelgrens bygg

 

Kakel och golv i väst

 

Broskogens bygg


Logga Realgymnasiet

 

 Välkommen till Liva Gynekologmottagning i Trollhättan Liva är en specialistmottagning i gynekologi belägen på 4:e våningen i Maria Alberts vårdcentrals lokaler i centrala Trollhättan.   Vi är specialiserade på utredningar och behandlingar vid ofrivillig barnlöshet, upprepade missfall och utför ultraljud i tidig graviditet. Ni kan söka till oss för IVF-behandlingar, vi erbjuder distansstimuleringar tillsammans med de privata klinikerna i Göteborg och utför ultraljud om du genomgår en behandling på annan klinik i Sverige eller utomlands. För ovanstående har vi korta väntetider.   Till oss kan du söka för allmängynekologiska besvär. Läs mer under filken Utredning, behandling. Din vårdcentral där du är listad kan även remittera dig hit.

 

 

 

Granngården häst trollhättan