Hoppa till sidans innehåll

Hjälp oss att både köpa och sälja så vi får ihop pengar till nästa lektionshäst

02 OKT 2020 14:55
Under hösten-vintern kommer vi att sälja kakor, korv, Idrottsrabatten, Newbody, Uppesittarlotter, Nyårslotter mm mm. Målet är att samla ihop till 75 000 kronor så vi kan köpa nästa ridskolehäst.
  • Uppdaterad: 02 OKT 2020 14:55

Vi hoppas att ni alla vill hjälpa till och sälja det som funkar för er :-)  Idrottsrabatten som är ett rabatthäfte med jättefina erbjudande är högaktuellt just nu, och vi har redan fått hem mail från Folkspel om kommande juls uppesittarlotter och nyårslotter. Så skall ni köpa lotter, köp dem genom klubben, och dela gärna till era vänner på FB att de kan köpa genom oss.

Kakorna finns att läsa mer om här, och inom kort kommer det ut mer om övrigt som är lätt att sälja, sådant som alla behöver i sina hushåll. 

Vet du någon som vill sponsra oss med en skylt i ridhuset eller på webben så är det bara att kontakta oss på styrelsens mail 

Skribent: Mariana Fransén
Epost: Adressen Gömd

 

Cajsa Gill 

 

Vi är en av cirka 450 branschanknutna ridskolor till Svenska Ridsportförbundet. Det betyder att vi följer deras högt ställda krav på hästhållning och ridundervisning, samt inte minst säkerhetstänket som genomsyrar Svenska Ridsportförbundet.


Kalendern


Hippocrates


Sofias änglar

   

Profilkläder


 

      Bildresultat för facebook     

Bildresultat för instagram

 

 

Logga för Instagram 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Norra Älvsborgs RK - Ridsport
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all infoHål i Betong

 

Fogelgrens bygg

 

Kakel och golv i väst

 

Broskogens byggLogga Realgymnasiet

 

 Välkommen till Liva Gynekologmottagning i Trollhättan Liva är en specialistmottagning i gynekologi belägen på 4:e våningen i Maria Alberts vårdcentrals lokaler i centrala Trollhättan.   Vi är specialiserade på utredningar och behandlingar vid ofrivillig barnlöshet, upprepade missfall och utför ultraljud i tidig graviditet. Ni kan söka till oss för IVF-behandlingar, vi erbjuder distansstimuleringar tillsammans med de privata klinikerna i Göteborg och utför ultraljud om du genomgår en behandling på annan klinik i Sverige eller utomlands. För ovanstående har vi korta väntetider.   Till oss kan du söka för allmängynekologiska besvär. Läs mer under filken Utredning, behandling. Din vårdcentral där du är listad kan även remittera dig hit.

 

 

 

Granngården häst trollhättan