Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev Vårterminen 2022

28 DEC 2021 12:30
God jul och Gott nytt år ! Detta nyhetsbrev är till alla våra ridande medlemmar eller för dig som är intresserad av Vårterminen 2022.
  • Uppdaterad: 28 DEC 2021 12:30

Vårterminen pågår från vecka 2 till vecka 23. Ridningen under vårterminen sker på alla dagar, totalt är det 22 tillfällen för alla grupper. Vid igenridning boka detta gärna via mejl till This is a mailto link så hittar Linn en passande grupp. Under vårterminen kommer vi ha lektioner alla dagar i veckan utan på söndagar. Vår personal är följande: Linn Johansson (huvudansvarig ridlärare) - Måndagar, tisdagar och torsdagar. Anna Malmberg- Fredagar. Ebba Persson- Lördagar. Pernilla Nyman- Onsdagar. 

Nytt för vårterminen är att vi kommer ha teoriveckor. Vecka 7 och vecka 16 kommer dessa veckor vara, då finns det möjlighet för dig som är intresserad av hästkunskap att gå på extra lektioner utan kostnad. Mer info kommer. 

Under vårterminen kommer det ske en del aktiviteter och tävlingar. Alla aktiviteter och tävlingar som hålls på NÄRK är öppna för er och våra lektionshästar. Håll utkik på vår hemsida www.nark.se och facebook för att hålla er uppdaterade. Vid frågor, prata med din ridlärare. 

Under våren kommer vi även fortsätta sälja kakor, Newbody och lotter. Vill man hjälpa till att sälja så säg till, all försäljning går direkt till våra hästar. Antingen ny utrustning eller att vi samlar till en ny ridskolehäst / ponny. Vi letar även efter frivilliga som vill sälja fika i vår cafeteria under vardagskvällar. Är du intresserad hör av dig!! 

Norra Älvsborgs Ryttarklubb växer med ridande elever, vilket är otroligt roligt! Under 2022 kommer vi ha som mål att köpa in fler hästar och ponnyer. Brownie är fortfarande till salu, detta då han har arbetat hos oss i några år och letar nu efter sin egna ryttare. Är man intresserad av att köpa Brownie kontakta Linn på mejl This is a mailto link 

Norra Älvsborgs ryttarklubb har även lediga stallplatser så letar man efter stallplats så finns möjlighet att stå uppstallad hos oss. Ett perfekt ställe att ha sin egna första häst på. 

Har du frågor eller funderingar, hör gärna av dig! Vi i personalen och våra underbara hästar önskar dig en härlig ledighet och vi ses vecka 2! Nedan finns delar av  broschyren “ Välkommen till ridskolan” framtagen från Svenska ridsportförbundet. Läs gärna denna. https://www.ridsport.se/forening/borjaridaparidskola

Skribent: Linn Johansson
E-post: Adressen Gömd

Gräsroten 195 

Nu kan du boka ridhuset varje vardag mellan kl 11.00-13.00

 

Cajsa Gill 

Hoppbanan stängd för bokning
från 30:e oktober - 30:e april

Vi är en av cirka 450 branschanknutna ridskolor till Svenska Ridsportförbundet. Det betyder att vi följer deras högt ställda krav på hästhållning och ridundervisning, samt inte minst säkerhetstänket som genomsyrar Svenska Ridsportförbundet.


Kalendern


Hippocrates


Sofias änglar

   

Profilkläder


 

      Bildresultat för facebook     

Bildresultat för instagram

 

 

Logga för Instagram 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Norra Älvsborgs RK - Ridsport
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Kontakt:
Tel: 0520444190
E-post: This is a mailto link

Se all info

Ge 700 kronor till din favoritförening när du väljer ren el från FortumHål i Betong

 

Våra blomsterarrangemang och blomsterdekorationer finns i alla former och storlekar.

 

Fogelgrens bygg

 

Kakel och golv i väst

 

Broskogens bygg


Logga Realgymnasiet

 

 Välkommen till Liva Gynekologmottagning i Trollhättan Liva är en specialistmottagning i gynekologi belägen på 4:e våningen i Maria Alberts vårdcentrals lokaler i centrala Trollhättan.   Vi är specialiserade på utredningar och behandlingar vid ofrivillig barnlöshet, upprepade missfall och utför ultraljud i tidig graviditet. Ni kan söka till oss för IVF-behandlingar, vi erbjuder distansstimuleringar tillsammans med de privata klinikerna i Göteborg och utför ultraljud om du genomgår en behandling på annan klinik i Sverige eller utomlands. För ovanstående har vi korta väntetider.   Till oss kan du söka för allmängynekologiska besvär. Läs mer under filken Utredning, behandling. Din vårdcentral där du är listad kan även remittera dig hit.

 

 

 

Granngården häst trollhättan