Hoppa till sidans innehåll

Ridskolestart i höst

24 JUN 2020 12:16
Välkommen till vår ridskolan som är specialiserad på små grupper med stort utrymme för personlig utveckling och gott om ridlärartid för varje elev.
  • Uppdaterad: 24 JUN 2020 12:16

Höstterminen börjar måndag 17:e augusti. Du som redan rider hos oss behöver inte göra något, men du som vill börja rida är varmt välkommen med intresseanmälan till This is a mailto link  Berätta gärna redan från början om du har ridit förr eller om du är ren nybörjare.

Du får svar med förslag på tid och grupp från vår ridlärare Linn Johansson. Ridsportens ryttarmärken är den grund vi följer för en god ridutbildning, och du som elev kommer att få ta del av just din utbildningsplan redan från start. 

Vi är en ridklubb ansluten till Svenska Ridsportförbundet och det innebär att vihar en styrelse som ytterst leder verksamheten. Våra anställda är yrkesutbildadebåde inom häst, så t ex har vi en diplomerad hästskötatare som jobbar i stallet och vi har en yrkesutbildade ridlärare som har huvudansvaret för vår ridutbildning och vår övriga verksamhet som ridskolan erbjuder. 

Så varmt välkommen till oss på Stommens Gård i Sjuntorp

Skribent: Mariana Fransén
Epost: Adressen Gömd

Vi är en av cirka 450 branschanknutna ridskolor till Svenska Ridsportförbundet. Det betyder att vi följer deras högt ställda krav på hästhållning och ridundervisning, samt inte minst säkerhetstänket som genomsyrar Svenska Ridsportförbundet.


Sofias änglar

Sommarläger 2020
Ridlägerbild 2020
 

 

Kalendern

 

Hippocrates  

 

Profilkläder


 

      Bildresultat för facebook     

Bildresultat för instagram

 

 

Logga för Instagram 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Norra Älvsborgs RK - Ridsport
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all infoHål i Betong

 

Fogelgrens bygg

 

Kakel och golv i väst

 

Broskogens bygg

 Välkommen till Liva Gynekologmottagning i Trollhättan Liva är en specialistmottagning i gynekologi belägen på 4:e våningen i Maria Alberts vårdcentrals lokaler i centrala Trollhättan.   Vi är specialiserade på utredningar och behandlingar vid ofrivillig barnlöshet, upprepade missfall och utför ultraljud i tidig graviditet. Ni kan söka till oss för IVF-behandlingar, vi erbjuder distansstimuleringar tillsammans med de privata klinikerna i Göteborg och utför ultraljud om du genomgår en behandling på annan klinik i Sverige eller utomlands. För ovanstående har vi korta väntetider.   Till oss kan du söka för allmängynekologiska besvär. Läs mer under filken Utredning, behandling. Din vårdcentral där du är listad kan även remittera dig hit.

 

TIAB Trollhättan

 

 

 

Granngården häst trollhättan