Hoppa till sidans innehåll

Sommarens ridläger

21 MAJ 2020 13:48
Välkommen att anmäla till ett läger som passar dina kunskapsnivåer.Vårt mål är att så många som möjligt skall kunna delta! Du måste inte vara medlem i vår klubb, men för att vara försäkrad så är det bra om du är medlem.
  • Skapad: 21 MAJ 2020 13:48

Är du osäker på vilken nivå som kan passa dig så prata med din ridlärare! Saknar du någon nivå så lämna önskemål så kan vi kanske sy ihop något som passar om fler har samma önskemål!

Du får så klart din ”egen” häst

Maten lagas av ledare på klubben, och vi kan hantera enkla kostavvikelser. Vid stor avvikelse kan du behöva ha med dig din egen mat.

Anmälan senast 1 månad före lägerstart, fakturering sker därefter via Hippocrates.

Läs mer här 

Skribent: Mariana Fransén
Epost: Adressen Gömd

Vi är en av cirka 450 branschanknutna ridskolor till Svenska Ridsportförbundet. Det betyder att vi följer deras högt ställda krav på hästhållning och ridundervisning, samt inte minst säkerhetstänket som genomsyrar Svenska Ridsportförbundet.


Sofias änglar

Sommarläger 2020
Ridlägerbild 2020
 

 

Kalendern

 

Hippocrates  

 

Profilkläder


 

      Bildresultat för facebook     

Bildresultat för instagram

 

 

Logga för Instagram 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Norra Älvsborgs RK - Ridsport
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all infoHål i Betong

 

Fogelgrens bygg

 

Kakel och golv i väst

 

Broskogens bygg

 Välkommen till Liva Gynekologmottagning i Trollhättan Liva är en specialistmottagning i gynekologi belägen på 4:e våningen i Maria Alberts vårdcentrals lokaler i centrala Trollhättan.   Vi är specialiserade på utredningar och behandlingar vid ofrivillig barnlöshet, upprepade missfall och utför ultraljud i tidig graviditet. Ni kan söka till oss för IVF-behandlingar, vi erbjuder distansstimuleringar tillsammans med de privata klinikerna i Göteborg och utför ultraljud om du genomgår en behandling på annan klinik i Sverige eller utomlands. För ovanstående har vi korta väntetider.   Till oss kan du söka för allmängynekologiska besvär. Läs mer under filken Utredning, behandling. Din vårdcentral där du är listad kan även remittera dig hit.

 

TIAB Trollhättan

 

 

 

Granngården häst trollhättan