Hoppa till sidans innehåll

Ridskolan


Vi är anslutna till Svenska Ridsportförbundet, vilket är en kvalitetssäkring. Då vet du att det finns försäkringar, att personalen är rätt utbildad och att hästarna har det bra. Även ungdomssektionens ledare går utbildningar via förbundet, som har en fin utbildningsplan för dem.

Vår ridskola erbjuder ridning för alla åldrar på välutbildade och snälla ridskolehästar. Vi har allt från knattegrupper och nybörjargrupper till lite mer avancerad ridning, så varmt välkommen att börja rida hos oss. 

Vi arrangerar även bomträning, uteritter, träningar i hoppning och dressyr, gästträningar i t ex voltige, working equitation (WE)  mm. Dessa är självklart öppna att även delta på med lektionshäst. 

Vi har hjälmar och västar till utlåning, men rekommenderar dig att köpa egen utrustning när du bestämt dig för att du vill fortsätta rida. Här kan du läsa om hjälmars och västars anpassning. PS; köp aldrig en begagnad hjälm om du inte är säker på att den inte gått i backen vid en avramling. Då skall den kastas. 

Prislista hittar du här

Swish-nummer 123 354 84 92 

Intresseanmälan till ridskolan sker via mail eller till vårt ridskolesystem 

Uppdaterad: 13 SEP 2018 15:17

Gräsroten 195 

Nu kan du boka ridhuset varje vardag mellan kl 11.00-13.00

 

Cajsa Gill 

 

Vi är en av cirka 450 branschanknutna ridskolor till Svenska Ridsportförbundet. Det betyder att vi följer deras högt ställda krav på hästhållning och ridundervisning, samt inte minst säkerhetstänket som genomsyrar Svenska Ridsportförbundet.


Kalendern


Hippocrates


Sofias änglar

   

Profilkläder


 

      Bildresultat för facebook     

Bildresultat för instagram

 

 

Logga för Instagram 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Norra Älvsborgs RK - Ridsport
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Ge 700 kronor till din favoritförening när du väljer ren el från FortumHål i Betong

 

Våra blomsterarrangemang och blomsterdekorationer finns i alla former och storlekar.

 

Fogelgrens bygg

 

Kakel och golv i väst

 

Broskogens bygg


Logga Realgymnasiet

 

 Välkommen till Liva Gynekologmottagning i Trollhättan Liva är en specialistmottagning i gynekologi belägen på 4:e våningen i Maria Alberts vårdcentrals lokaler i centrala Trollhättan.   Vi är specialiserade på utredningar och behandlingar vid ofrivillig barnlöshet, upprepade missfall och utför ultraljud i tidig graviditet. Ni kan söka till oss för IVF-behandlingar, vi erbjuder distansstimuleringar tillsammans med de privata klinikerna i Göteborg och utför ultraljud om du genomgår en behandling på annan klinik i Sverige eller utomlands. För ovanstående har vi korta väntetider.   Till oss kan du söka för allmängynekologiska besvär. Läs mer under filken Utredning, behandling. Din vårdcentral där du är listad kan även remittera dig hit.

 

 

 

Granngården häst trollhättan