Hoppa till sidans innehåll

Ridskolan


Vår ridskola erbjuder ridning för alla åldrar på välutbildade och snälla ridskolehästar. Vi har allt från knattegrupper och nybörjargrupper till lite mer avancerad ridning, så varmt välkommen att börja rida hos oss. 

Vi arrangerar även bomträning, uteritter, träningar i hoppning och dressyr, gästträningar i t ex voltige, working equitation (WE)  mm. Dessa är självklart öppna att även delta på med lektionshäst. 

Vi har hjälmar och västar till utlåning, men rekommenderar dig att köpa egen utrustning när du bestämt dig för att du vill fortsätta rida. Här kan du läsa om hjälmars och västars anpassning. PS; köp aldrig en begagnad hjälm om du inte är säker på att den inte gått i backen vid en avramling. Då skall den kastas. 

Prislista hittar du här

Swish-nummer 123 354 84 92 

Intresseanmälan till ridskolan sker via mail eller till vårt ridskolesystem 

Vi är anslutna till Svenska Ridsportförbundet, vilket är en kvalitetssäkring. Då vet du att det finns försäkringar, att personalen är rätt utbildad och att hästarna har det bra. Även ungdomssektionens ledare går utbildningar via förbundet, som har en fin utbildningsplan för dem.

Vi är alltid intresserade av ponnyer och hästar som passar in på vår ridskola. Vet du någon ponny (stor ponny) eller häst som passar hos oss får du gärna höra av dig via mail så skickar vi det vidare till hästansvarig. Hästen skall vara i god kondition och minst grundutbildad.  

Det kan vara från någon som kanske inte har tiden precis just nu, och som gärna lånar ut sin ponny/häst till oss ett år, eller som kanske har funderat på att sälja.  Viktigt att hästen är snäll att hantera och rida,  inte är alltför ung, ej heller allt för gammal. 

Uppdaterad: 04 NOV 2021 13:31

Binglolotto prenumeration

Gräsroten 195 

Nu kan du boka ridhuset varje vardag mellan kl 11.00-13.00

 

Cajsa Gill 

Hoppbanan stängd för bokning
från 30:e oktober - 30:e april

Vi är en av cirka 450 branschanknutna ridskolor till Svenska Ridsportförbundet. Det betyder att vi följer deras högt ställda krav på hästhållning och ridundervisning, samt inte minst säkerhetstänket som genomsyrar Svenska Ridsportförbundet.


Kalendern


Hippocrates

   

Profilkläder


 

      Bildresultat för facebook     

Bildresultat för instagram

 

 

Logga för Instagram 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Norra Älvsborgs RK - Ridsport
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Kontakt:
Tel: 0520444190
E-post: This is a mailto link

Se all info

Logga Realgymnasiet

 

Våra blomsterarrangemang och blomsterdekorationer finns i alla former och storlekar.

 

Fogelgrens bygg

 

 

Broskogens bygg

 

 

 

 

 

Granngården häst trollhättan