Hoppa till sidans innehåll

Ridskolan


Swish-nummer 123 354 84 92 

Vår ridskola erbjuder ridning för alla åldrar på välutbildade och snälla ridskolehästar. Vi har allt från knattegrupper och nybörjargrupper till lite mer avancerad ridning, så varmt välkommen att börja rida hos oss. 

Vi arrangerar även bomträning, uteritter, träningar i hoppning och dressyr, gästträningar i t ex voltige, working equitation (WE)  mm. Dessa är självklart öppna att även delta på med lektionshäst. 

Efter ridskolegruppen går man vidare till en träningsgrupp, där man rider två "egna" av ridskolan ägda hästar, som man varierar emellan. Det kommer också att finnas reservhästar om elevens ordinarie häst är sjuk eller skadad.

Vi har hjälmar och västar till utlåning, men rekommenderar dig att köpa egen utrustning när du bestämt dig för att du vill fortsätta rida. Här kan du läsa om hjälmars och västars anpassning. PS; köp aldrig en begagnad hjälm om du inte är säker på att den inte gått i backen vid en avramling. Då skall den kastas. 

Prislista hittar du här

Rosetter Efter träningsgrupp tar man steget vidare till ryttarutveckling, I den gruppen får man också chansen att åka ut och tävla med "sina" hästar om man är sugen på det. För de som inte vill tävla, kommer fler träningstillfällen erbjudas. Den här gruppen elever kan också komma erbjudas att hyra sin häst för enskild ridning några dagar i  veckan.

 Intresseanmälan till ridskolan sker via vårt ridskolesystem 

Uppdaterad: 13 SEP 2018 15:17

Sofias änglar

Sommarläger 2020
Ridlägerbild 2020
 

 

Kalendern

 

Hippocrates  

 

Profilkläder


 

      Bildresultat för facebook     

Bildresultat för instagram

 

 

Logga för Instagram 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Norra Älvsborgs RK - Ridsport
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

Hål i Betong

 

Fogelgrens bygg

 

Kakel och golv i väst

 

Broskogens bygg

 

TIAB Trollhättan

 

 

 

Granngården häst trollhättan