Hoppa till sidans innehåll

Personal


 
Ridlärare               
Linn Johansson (mån, tis, ons och tors)
Anna Malmberg (fredagar)
Ebba Persson (lördagar)
 
     
Stallskötare/vaktmästeri        
Felicia Hernandez (mån-fre
Ebba Persson  (lör-sön)
Natalie Sjunnesson (lör-sön)
Linn Johansson (ridlärare samt hästansvarig på klubben)
Linn Johansson, presentationsbild
Linn Johansson har ridit under hela sitt liv. Linn är utbildad hästskötare från Flyinges Hippologigymnasium. Efter sin gymnasieutbildning har hon arbetat både i Tyskland och Sverige i en rad olika dressyrtävlingsstall. De senaste två åren har Linn arbetat som ridlärare på Bergahästen.

Under 2019-2020 har Linn utbildat sig till Svensk Ridlärare level I på Strömsholm, och fortsätter nu sin utbildning mot Svensk Ridlärare level II, beräknas vara klar med detta våren 2022. 

Linn har tillsammans med sin dressyrhäst First Magic startat MSVA och därefter satsat på svår dressyr. Nu har hon ny häst som precis börjat på testa på att vara ute på tävlingsbanorna. Utöver på NÄRK så arbetar Linn även på Coop Kronhjorten i Trollhättan.

 
Felicia Hernandez med Patch (hästskötare/stallarbetare)
Felicia Hernandez med Patch
 
Hej, jag heter Felicia och jag är dimplomerad hästskötare och har gått på Ridgymnasium i 3 år. På bilden är jag med min häst som hette Patch som jag köpte av ridskolan hösten 2019, men tyvärr blev han dålig sommaren 2021 så nu vandrar han på de evigt gröna ängarna. Jg är på stallet varje dag och vi kommer antagligen träffas. Förutom att vara i stallet så är jag en riktig serienörd och tittar på serie så mycket jag kan och hinner.
Uppdaterad: 30 OKT 2021 16:14

Gräsroten 195 

Nu kan du boka ridhuset varje vardag mellan kl 11.00-13.00

 

Cajsa Gill 

Hoppbanan stängd för bokning
från 30:e oktober - 30:e april

Vi är en av cirka 450 branschanknutna ridskolor till Svenska Ridsportförbundet. Det betyder att vi följer deras högt ställda krav på hästhållning och ridundervisning, samt inte minst säkerhetstänket som genomsyrar Svenska Ridsportförbundet.


Kalendern


Hippocrates


Sofias änglar

   

Profilkläder


 

      Bildresultat för facebook     

Bildresultat för instagram

 

 

Logga för Instagram 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Norra Älvsborgs RK - Ridsport
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Kontakt:
Tel: 0520444190
E-post: This is a mailto link

Se all infoLogga Realgymnasiet

 

Våra blomsterarrangemang och blomsterdekorationer finns i alla former och storlekar.

 

Fogelgrens bygg

 

Kakel och golv i väst

 

Broskogens bygg

 

 Välkommen till Liva Gynekologmottagning i Trollhättan Liva är en specialistmottagning i gynekologi belägen på 4:e våningen i Maria Alberts vårdcentrals lokaler i centrala Trollhättan.   Vi är specialiserade på utredningar och behandlingar vid ofrivillig barnlöshet, upprepade missfall och utför ultraljud i tidig graviditet. Ni kan söka till oss för IVF-behandlingar, vi erbjuder distansstimuleringar tillsammans med de privata klinikerna i Göteborg och utför ultraljud om du genomgår en behandling på annan klinik i Sverige eller utomlands. För ovanstående har vi korta väntetider.   Till oss kan du söka för allmängynekologiska besvär. Läs mer under filken Utredning, behandling. Din vårdcentral där du är listad kan även remittera dig hit.

Hål i Betong

 

 

 

Granngården häst trollhättan