Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Sedan 2018 har vi nått målsättningen att gå från hyrda lektionshästar till egna hästar vilket vi är mycket stolta över. Föreningen äger nu Bobby, Lucca, Raven, Sigge, Peter Pan och Brownie. Vi lånar in Jard och Hot Shot Vi har gått från att hyra en traktor till att köpa in en egen och en ny ridhusharv till denna, och vi har köpt in balspjut så vi kan hantera våra ensilagebalar på ett säkert sätt. 

Vi har  också med visst stöd från kommunen lagt en hel del reurser på att  hårdgöra våra hagar.

Sommaren 2019 nådde vi vårt nästa delmål som var att bygga om i ridskolestallets del från spiltor till boxar. Det gjordes med hjälp av att kommunen tog kostnaden för material och vi själva gjorde jobbet, med viss del inköpt snickartjänst. 

Målning Färdigt
"Före-bild" Nu kör vi !!! "Färdigt"

Framtiden: Vi hoppas att vi skall kunna renovera hela stora stallet. Vi tänker oss en stor sadelkammare, med gott om plats för både förvaring, munderingsvård och mindre teorisammankomster. Samtal förs med Trollhättans stad, och vi hoppas att vi har nytt stall på plats inom några år. 

I menyn hittar du mer information om oss! 

Uppdaterad: 18 APR 2018 22:34

Gräsroten 195 

Nu kan du boka ridhuset varje vardag mellan kl 11.00-13.00

 

Cajsa Gill 

Hoppbanan stängd för bokning
från 30:e oktober - 30:e april

Vi är en av cirka 450 branschanknutna ridskolor till Svenska Ridsportförbundet. Det betyder att vi följer deras högt ställda krav på hästhållning och ridundervisning, samt inte minst säkerhetstänket som genomsyrar Svenska Ridsportförbundet.


Kalendern


Hippocrates


Sofias änglar

   

Profilkläder


 

      Bildresultat för facebook     

Bildresultat för instagram

 

 

Logga för Instagram 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Norra Älvsborgs RK - Ridsport
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Kontakt:
Tel: 0520444190
E-post: This is a mailto link

Se all infoLogga Realgymnasiet

 

Våra blomsterarrangemang och blomsterdekorationer finns i alla former och storlekar.

 

Fogelgrens bygg

 

Kakel och golv i väst

 

Broskogens bygg

 

 Välkommen till Liva Gynekologmottagning i Trollhättan Liva är en specialistmottagning i gynekologi belägen på 4:e våningen i Maria Alberts vårdcentrals lokaler i centrala Trollhättan.   Vi är specialiserade på utredningar och behandlingar vid ofrivillig barnlöshet, upprepade missfall och utför ultraljud i tidig graviditet. Ni kan söka till oss för IVF-behandlingar, vi erbjuder distansstimuleringar tillsammans med de privata klinikerna i Göteborg och utför ultraljud om du genomgår en behandling på annan klinik i Sverige eller utomlands. För ovanstående har vi korta väntetider.   Till oss kan du söka för allmängynekologiska besvär. Läs mer under filken Utredning, behandling. Din vårdcentral där du är listad kan även remittera dig hit.

Hål i Betong

 

 

 

Granngården häst trollhättan