Policy

POLICY

NÄRK ska erbjuda medlemmar en trygg miljö där ansvarskänsla, samarbetsförmåga och respekt för medmänniskor och djur utvecklas. Vi ska vara en naturlig mötesplats för kommunens ambitiösa hästmänniskor med krav på kvalité i centrum…

NÄRK vill ha medlemmar som är stolta att tillhöra NÄRK och engagerar sig i föreningen. Vi förväntar oss att medlemmarna är lojala mot föreningen och följer dess stadgar och beslut.

I en förening finns många olika viljor och åsikter. Inom vår förening ska det därför alltid finnas plats för diskussion och meningsbyte. När beslut är fattade ska vi dock alltid vara lojala mot föreningen, både inåt och utåt.

Uppdaterad: 18 MAR 2018 09:19

Binglolotto prenumeration

Gräsroten 195

Nu kan du boka ridhuset varje vardag mellan kl 11.00-13.00

Cajsa Gill

Hoppbanan stängd för bokning
från 30:e oktober - 30:e april

Vi är en av cirka 450 branschanknutna ridskolor till Svenska Ridsportförbundet. Det betyder att vi följer deras högt ställda krav på hästhållning och ridundervisning, samt inte minst säkerhetstänket som genomsyrar Svenska Ridsportförbundet.

Kalendern

Hippocrates

Profilkläder

Bildresultat för facebook

Bildresultat för instagram

Logga för Instagram

Postadress:
Norra Älvsborgs RK - Ridsport
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Kontakt:
Tel: 0520444190

Logga Realgymnasiet

Våra blomsterarrangemang och blomsterdekorationer finns i alla former och storlekar.

Fogelgrens bygg

Broskogens bygg