Hoppa till sidans innehåll

Jacob Hellström

Jakob Hellström

Jacob Hellström började rida på vår klubb endast sju år gammal. Jacob är Sveriges mest framgångsrika ponnyryttare genom tiderna med bl.a individuellt guld och lag silver på Europa Mästerskapen i Hasselt, Belgien 1993, individuellt silver och lagguld på Europa Mästerskapen på Drottningholm, Sverige 1992 och lagbrons på Europa Mästerskapen 1991 i Wierden, Holland. Jacob är Svensk Mästare både individuellt och i lag, har vunnit både finalerna i Ridsport ponny Cup och Svenskt hoppderby samt blev svensk championatsvinnare 1993. Jacob har därefter ridit i både junior och YR-landslag under flera år med medalj i Nordiska Mästerskapen och en mängd internationella GP-starter och Nationshoppningar på meritlistan. Som senior har Jacob producerat ett stort antal hästar tom 150 klass och även framgångsrikt deltagit i unghästchampionaten med vinst och pallplaceringar på Breeders, Flyinge och i Scandinavian Open, Falsterbo. Jacob har under många år varit en av dom mest vinstrika ryttarna i Sverige och gör varje år även ett par internationella tävlingar. Jacob har utbildat sig till B-tränare, hoppning, är flitigt anlitad runt om i landet och har regelbundet clinics och träningar både hemma på gården och på andra anläggningar på västkusten och i Norge.

  • Jacob Hellström
  • Född:1977
  • Moderklubb:Norra Älvsborgs Ryttarklubb
  • Klubb:Österlens Ridklubb
  • Utbildning:B-tränare hoppning
  • Meriter:individuellt guld och lag silver på Europa Mästerskapen i Hasselt, Belgien 1993, individuellt silver och lagguld på Europa Mästerskapen på Drottningholm, Sverige 1992 och lagbrons på Europa Mästerskapen 1991 i Wierden, Holland.
Uppdaterad: 08 APR 2018 15:45

Binglolotto prenumeration

Gräsroten 195 

Nu kan du boka ridhuset varje vardag mellan kl 11.00-13.00

 

Cajsa Gill 

Hoppbanan stängd för bokning
från 30:e oktober - 30:e april

Vi är en av cirka 450 branschanknutna ridskolor till Svenska Ridsportförbundet. Det betyder att vi följer deras högt ställda krav på hästhållning och ridundervisning, samt inte minst säkerhetstänket som genomsyrar Svenska Ridsportförbundet.


Kalendern


Hippocrates

   

Profilkläder


 

      Bildresultat för facebook     

Bildresultat för instagram

 

 

Logga för Instagram 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Norra Älvsborgs RK - Ridsport
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Kontakt:
Tel: 0520444190
E-post: This is a mailto link

Se all infoLogga Realgymnasiet

 

Våra blomsterarrangemang och blomsterdekorationer finns i alla former och storlekar.

 

Fogelgrens bygg

 

 

Broskogens bygg

 

 

 

 

 

Granngården häst trollhättan