Hoppa till sidans innehåll

Medlemsuppstallning


På klubben finns det plats för cirka 18 medlemsuppstallade hästar, fördelat på två olika stall.

Ettårigt avtal som förlängs med ett år i taget. 

Hyran: betalas för 11 månader per år, och priset bestäms inför varje ny säsong. För närvarande är månadsavgiften 1500 kr (kallhyra) och skall betalas månadsvis i förskott. Foder och strö tillkommer på fakturan.

I avtalet ingår ett joursystem samt att man skall vara med på städdagar och ställa upp som funktionär vid klubbens tävlingar. 

Vill du stalla upp hos oss så skall du anmäla intresse till vår styrelsemail. Du anger namn, adress, mobilnummer samt häst/ponny samt hur antal platser du söker. Din intresseanmälan sparas i en separat lista, och vi hör av oss via mail så snart det blir tillfälle. 

Då bifogas även aktuellt avtal i sin helhet, och man har cirka en vecka på sig att besvara erbjudandet. 

Uppdaterad: 04 MAJ 2019 08:49 Skribent: Mariana Fransén
Epost: Adressen Gömd

Vi är en av cirka 450 branschanknutna ridskolor till Svenska Ridsportförbundet. Det betyder att vi följer deras högt ställda krav på hästhållning och ridundervisning, samt inte minst säkerhetstänket som genomsyrar Svenska Ridsportförbundet.


Sofias änglar

Sommarläger 2020
Ridlägerbild 2020
 

 

Kalendern

 

Hippocrates  

 

Profilkläder


 

      Bildresultat för facebook     

Bildresultat för instagram

 

 

Logga för Instagram 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Norra Älvsborgs RK - Ridsport
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all infoHål i Betong

 

Fogelgrens bygg

 

Kakel och golv i väst

 

Broskogens bygg

 Välkommen till Liva Gynekologmottagning i Trollhättan Liva är en specialistmottagning i gynekologi belägen på 4:e våningen i Maria Alberts vårdcentrals lokaler i centrala Trollhättan.   Vi är specialiserade på utredningar och behandlingar vid ofrivillig barnlöshet, upprepade missfall och utför ultraljud i tidig graviditet. Ni kan söka till oss för IVF-behandlingar, vi erbjuder distansstimuleringar tillsammans med de privata klinikerna i Göteborg och utför ultraljud om du genomgår en behandling på annan klinik i Sverige eller utomlands. För ovanstående har vi korta väntetider.   Till oss kan du söka för allmängynekologiska besvär. Läs mer under filken Utredning, behandling. Din vårdcentral där du är listad kan även remittera dig hit.

 

TIAB Trollhättan

 

 

 

Granngården häst trollhättan