Hoppa till sidans innehåll

Här hittar du vad som gäller vid helger och lov


Vi försöker hålla ridhuset öppet för dig med terminskort/månadskort så mycket vi kan, men för att det skall fungera så behövs lite planering.

Ridhuset hålls öppet dagligen kl 10:30-13:00 samt 15:00-18:00  (har du anläggningsnyckel kan du även rida efter kl 18:00, då ansvarar du för att låsa om du är sist ut ur ridhuset)  OBS: kolla alltid kalendern innan du åker till oss så vi inte har en inbokad aktivitet.

Pris per tillfälle är som vanligt 60 kr för medlem, och 120 kr för icke medlem. (Har du redan anläggningskort rider du på det precis som vanligt)  
Alla avgifter betalas via swish till  123 354 8492     Ange ekipage i meddelande, betalas innan du går in på banan.


Ridhuset är som vanligt bokningsbart mån-fre 13:00-15:00 men då får man betala 500 kr per timma, bokas via knapp på hemsidan. 

Ojämna veckodagar: Hinderfritt fram till kl 13:00  Från kl 15:00 får hinder ställas fram, men måste tas bort av den som ställt fram dem om ingen "tar över banan" 

Jämna veckodagar: Hinder tillåtna fram till kl 13:00. Hinderfritt efter kl 15:00, regler som ovan vid användande av hinder

Övrigt att tänka på för att vi alla skall trivas  :-)   

Avlastning av häst och parkering av fordon hänvisas till vår stora parkering, inga bilar tillåtna "inne" runt anläggningen.

Vi ser gärna att du använder godkänd hjälm vid all hästantering, men är du uppsutten är det ett krav. 

Longering är endast tillåtten om ni är få ekipage inne på banan, och om alla känner sig bekväma med det. 

Mocka efter din häst innan du lämnar anläggningen. INGA lösa hästar eller hundar i ridhuset .  Gästande hästar får ej tas ej in i stallarna

Var och en som rider på vår anläggning har ett egenansvar för sin häst, hästkunskap, hästhandhavande samt att man har gällande olycksfallsförsäkring. Vid eventuella olyckstillbud vill vi dock informeras om vad som hänt och vilka åtgärder som tagits. Mailas styrelsen snarast.

Vid fler än 10 ekipage inne på banan får man vänta lite på sin tur, och ni som är där inne får försöka visa hänsyn och inte vara där inne för länge.  

Vår cafeteria/klubbrum kommer att hållas öppet i den mån det fungerar (alltså att alla lämnar det snyggt efter sig)  Där inne kan man köpa sig en kopp te eller kaffe, kanske ha sin dator med sig om man bara är chaufför, samt att vi ibland även har lite godis till salu. Välkommen in i värmen, hjälp oss att spara el genom att hålla dörrarna stängda :-) 

Lycka till med din ridning och vi hoppas att du skall trivas hos oss :-)

Uppdaterad: 09 JAN 2022 13:00 Skribent: Mariana Fransén
E-post: Adressen Gömd

Binglolotto prenumeration

Gräsroten 195 

Nu kan du boka ridhuset varje vardag mellan kl 11.00-13.00

 

Cajsa Gill 

Hoppbanan stängd för bokning
från 30:e oktober - 30:e april

Vi är en av cirka 450 branschanknutna ridskolor till Svenska Ridsportförbundet. Det betyder att vi följer deras högt ställda krav på hästhållning och ridundervisning, samt inte minst säkerhetstänket som genomsyrar Svenska Ridsportförbundet.


Kalendern


Hippocrates

   

Profilkläder


 

      Bildresultat för facebook     

Bildresultat för instagram

 

 

Logga för Instagram 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Norra Älvsborgs RK - Ridsport
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Kontakt:
Tel: 0520444190
E-post: This is a mailto link

Se all info

Logga Realgymnasiet

 

Våra blomsterarrangemang och blomsterdekorationer finns i alla former och storlekar.

 

Fogelgrens bygg

 

 

Broskogens bygg

 

 

 

 

 

Granngården häst trollhättan