Hoppa till sidans innehåll

Ryttaravtal


  

Tävlingsverksamheten ger tävlingsintresserade möjlighet att tävla. Verksamheten ger ett fokus i träning till häst, skapar förebilder och samhörighet. Det skapar intäkter för klubben och synliggör vår verksamhet. Skall vi kunna bedriva tävlingsverksamhet behövs både hjälp från såväl tävlingsryttarna, föräldrar och ridskoleryttare. Att vara delaktig som funktionär i någon form av tävlingar är en del av medlemskapet hos NÄRK, det skapar klubbkänsla – att vi arbetar tillsammans!

Klubbens åtagande:

  • Klubben står för lagledning dvs. en lagledare som sköter det administrativa inför tävling, sammankallning till möten och ev. träningstillfällen.

  • Vid lagtävling står NÄRK för lagavgiften.

  • Klubben ska verka för hög kvalité i sin tävlingsverksamhet och stötta den enskilda ryttaren med kunskap och horsemanship om så önskas.

  • NÄRKs anläggning får fritt användas för ridning på egen hand då ingen annan aktivitet/verksamhet pågår. Anläggningens regler för ridning mm gäller och de finner ni på hemsidan.

Ryttarens åtagande:

Kravet för att använda anläggningen fritt för ridning på egen hand är uppvisande av kvitton/utdrag ur TDB från 5 tävlingar på lokal nivå eller högre samt funktionär i 10 timmar på klubbens lok/reg tävling alternativt på våra träningstävlingar, all tid behövs ej göras på en gång utan kan göras i omgångar. Sker inte detta debiteras ni full anläggningshyra vid årets slut.

Om mot förmodan hästen eller ryttaren blir långvarigt sjuk/skadad så kan intyg uppvisas om man inte kan uppvisa antalet starter som behövs för avtalet.

 

Vid årets början meddela Närk (This is a mailto link) om ni tänker använda er
av den del i ryttaravtalet som gäller anläggningen. Om Närk ej är meddelade debiteras ni hyra.

Ni har också skyldighet att skicka in att ni tävlat dessa 5 tävlingar och när ni hjälpt till, inget klubben skall be om. Om inte debiteras ni full anläggnngshyra, så va nog med detta!Ryttaren ska alltid uppträda lojalt och som en god ambassadör för klubben, även uppträda som en god kamrat och i en sportslig anda. Ryttaren har även ansvar för sina medhjälpares uppförande.

  • Ryttaren som accepterat att rida och delta i lagtävling ställer sig bakom av lagledning gjord laguttagning.Reserv bör också anmäla sig till tävlingen och finnas på plats.

  • Är du anmäld till lagtävlan kan du komma att kallas in vid ev. bortfall pga. sjukdom eller dyl. även om du inte vore uttagen att starta vid just den tävlingen.

  • Ekipaget bär vid lagtävling om möjligt klubbschabrak och klubbjacka som bör användas.

 

Sist men inte minst vill vi önska NÄRKs tävlingsryttare LYCKA TILL!

Uppdaterad: 15 JAN 2018 20:18

Postadress:
Norra Älvsborgs RK - Ridsport
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Kontakt:
Tel: 0520444190
E-post: This is a mailto link

Se all infoLogga Realgymnasiet

 

Våra blomsterarrangemang och blomsterdekorationer finns i alla former och storlekar.

 

Fogelgrens bygg

 

 

Broskogens bygg

 

 

 

 

 

Granngården häst trollhättan