Hoppa till sidans innehåll

Ridläger på Stommens Gård 2020


Vad är bättre att se fram emot än ledighet, värme och HÄSTAR!!

Välkommen att anmäla till ett läger som passar dina kunskapsnivåer, vårt mål är att så många som möjligt skall kunna delta! Du måste inte vara medlem i vår klubb, men för att vara försäkrad så är det bra om du är medlem i ngn ridklubb.  Har du inget medlemsskap så är du varmt välkommen att bli medlem hos  oss, läs mer om det här.  Har du en bra egen sjuk- och olycksfallsförsäkring så kan det räcka gott. 

Är du osäker på vilken nivå som kan passa dig så prata med din ridlärare! Saknar du någon nivå så lämna önskemål så kan vi kanske sy ihop något som passar om fler har samma önskemål!

Du får så klart din ”egen” häst

Maten lagas av ledare på klubben, och vi kan hantera enkla kostavvikelser. Vid stor avvikelse kan du behöva ha med dig din egen mat.

Anmälan senast 1 månad före lägerstart, fakturering sker därefter via Hippocrates. 

 

Läger 1:  29:e juni - 2:a juli, läger för dig upp till ca 12 år och som är på nivå motsvarande ryttarmärke I   (anmälan senast 29:e mars) 

4-dagarsläger med två övernattningar 
Vi serverar frukost, lunch och kvällsmat  enl. spec. info.
8 platser och det är de första 8 anmälda som får plats. 

Nivå: Du ska kunna rida självständigt minst i trav.
Kunna hantera hästen och sadla och tränsa själv med lite hjälp.

Kostnad 4 dgr 3 000 kr  (2 600 kr om du har egen häst)

  

Läger 2: 6-9 juli, barn- och ungdomsläger för dig som ridit ett tag och som är på nivå motsvarande ryttarmärke III   ryttarmärke III  (Anmälan senast 5:e april) 

4-dagarsläger med två övernattningar
Vi serverar frukost, lunch och kvällsmat  enl. spec. info. 
8 platser, och det är de 8 först anmälda som får plats. 

Nivå: Du ska kunna rida självständigt i samtliga gångarter, hoppa lite högre hinder. Kunna hantera hästen och sadla och tränsa själv.

Kostnad 4-dgr 3 000 kr (2 600 kr om du har egen häst) 

 

Läger 3: 11-13 aug, barn- och ungdomsläger för dig som är på nivå motsvarande ryttarmärke II    (Anmälan senast 10:e maj) 

3-dags dagläger med övernattning sista kvällen inkl lunch, kvällsmat och frukost enl. spec. info. 8 platser, först till kvarn gäller. 

Nivå: Du ska kunna rida självständigt i samtliga gångarter, ha hoppat lite grann och kunna följa med på uteritter utan ledare.

Kostnad 3-dgr 2 100 kr (1 800 kr om du har egen häst)

 Läs om ryttarmärken och nivåer här 

Information om de olika lägrens innehåll 

 

4-dagars läger med två övernattningar

Dag 1   Samling 10.00 i stallet med fördelning av hästar. Dagen består av ett ridpass fm samt ett på em. Lunchuppehåll med teori. Slut ca 15.00.

Dag 2   samling 10.00 ett gemensamt ridpass fm samt em. Under kvällen blir det avsutten aktivitet samt gemensam kvällsmat och mys och övernattning

Dag 3   Frukost ca 8.30, ett gemensamt ridpass fm samt em. Under kvällen blir det avsutten aktivitet samt gemensam kvällsmat och mys och övernattning.

Dag 4   Frukost ca 8.30, samt ett avslutande ridpass/uppvisning under fm. Du får också möjlighet att avlägga prov för Ryttarmärke. Slut ca 13.00 då vi äter ”Gofika” tillsammans 

 

3-dagars läger med övernattning:           

Dag 1   Samling 10.00 i stallet med fördelning av hästar. Dagen består av ett ridpass fm samt ett på em. Lunchuppehåll med teori. Slut ca 15.00.

Dag 2   samling 10.00 ett gemensamt ridpass fm samt em. Under kvällen blir det avsutten aktivitet samt gemensam kvällsmat och mys samt övernattning.

Dag 3   Frukost ca 8.30 samt ett avslutande ridpass/uppvisning under fm. Du får också möjlighet att avlägga prov för Ryttarmärke. Slut ca 13.00.

 

Vid övernattning: Vi sover tillsammans i ett rum med enkla våningssängar. 

Maten lagas av ledare på klubben, och vi kan hantera enkla kostavvikelser.

Vid stor avvikelse eller speciella önskemål kan du behöva ta med egen matlåda.

 

Betalning  och villkor

Anmälan sker genom vårt system Hippocrates 

Avgift: faktureras via mail när anm-tiden gått ut. 
Vi kommer att göra vad vi kan för att öppna upp för fler läger om intresset blir större än utbudet,  men det finns naturligtvis en gräns för detta också. 
 
Återtagen anmälan företagen av elev/målsman 

Vid eventuell återtagen anmälan 45 dagar innan lägerstart krediteras hela fakturan.
Vid senare avbokning förbinder sig anmälaren att erlägga halva lägeravgiften. 

Vid sjukdom

Vid återbud mot läkarintyg som styrker förhinder att deltaga i gäller följande:
- sker återbud senast 30 dagar innan lägerstart återbetalas en 75 % av lägeravgiften. Sker återbud senare återbetalas 50 % av lägeravgiften.

Vid avbeställning gäller dock, oberoende av tidpunkt, att anmälaren äger rätt att överlåta lägerplatsen till annan person som uppfyller ålder, ridkunnighet e t c varvid betalningsskyldigheten övergår på den till vilken överlåtelsen skett, så snart denne insänt uppgifter enligt ovan, undertecknad av elevs/målsmans underskrift, till lägerarrangören.


Avbruten lägervistelse m m

Avbryter elev påbörjat ridläger p g a sjukdom eller annan orsak – som arrangören ej kan hållas ansvarig för – återbetalas 20 procent av gällande dagskostnad per icke utnyttjad lägerdag = matpengar.

Om meningsskiljaktigheter uppstår mellan lägerarrangör och elev/målsman vad gäller lägervistelsen och parterna ej kan enas skall parterna: - försöka lösa tvisten omgående under det pågående lägret - direkt vända sig till Allmänna Reklamationsnämnden – ARN. Dock är vi tacksamma för kopia på anmälan inskickad till ARN
 
Arrangörens inställande av läger 
Skulle oförutsedda händelser inträffa, som medför att arrangören icke kan fullfölja sina åtaganden – inställd verksamhet eller dylikt – återbetalas inbetald avgift i sin helhet eller den del som eventuellt återstår vid avbruten lägerperiod. Återbetalning sker inom 30 dagar.

 

Uppdaterad: 26 APR 2019 17:28 Skribent: Mariana Fransén
Epost: Adressen Gömd

Vi är en av cirka 450 branschanknutna ridskolor till Svenska Ridsportförbundet. Det betyder att vi följer deras högt ställda krav på hästhållning och ridundervisning, samt inte minst säkerhetstänket som genomsyrar Svenska Ridsportförbundet.


Sofias änglar

Sommarläger 2020
Ridlägerbild 2020
 

 

Kalendern

 

Hippocrates  

 

Profilkläder


 

      Bildresultat för facebook     

Bildresultat för instagram

 

 

Logga för Instagram 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Norra Älvsborgs RK - Ridsport
Fors Stommens Gård
46178 Sjuntorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all infoHål i Betong

 

Fogelgrens bygg

 

Kakel och golv i väst

 

Broskogens bygg

 Välkommen till Liva Gynekologmottagning i Trollhättan Liva är en specialistmottagning i gynekologi belägen på 4:e våningen i Maria Alberts vårdcentrals lokaler i centrala Trollhättan.   Vi är specialiserade på utredningar och behandlingar vid ofrivillig barnlöshet, upprepade missfall och utför ultraljud i tidig graviditet. Ni kan söka till oss för IVF-behandlingar, vi erbjuder distansstimuleringar tillsammans med de privata klinikerna i Göteborg och utför ultraljud om du genomgår en behandling på annan klinik i Sverige eller utomlands. För ovanstående har vi korta väntetider.   Till oss kan du söka för allmängynekologiska besvär. Läs mer under filken Utredning, behandling. Din vårdcentral där du är listad kan även remittera dig hit.

 

TIAB Trollhättan

 

 

 

Granngården häst trollhättan